Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Roagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Accident vascular cerebral

2 persoane s-au rugat
Rugați-vă pentru o soră pe nume Susana, care a făcut un accident vascular cerebral, iar medicii nu îi mai dau șanse de a se recupera... Domnul să se îndure.
Dana Mă rog pentru această cauză

Rugaciune pt mantuire

1 persoane s-au rugat
Cer Domnului credința în Evanghelie pentru familia mea. Protecție și binecuvântare. Domnul sa binecuvântaeze pe toți frații.
Isa Mă rog pentru această cauză

Bunica mea, Mama Eva a fost dusă de urgențe cu stare de rau la inimă.

3 persoane s-au rugat
As vrea să vă rugați pentru Mama Eva, bunica mea, a fost dusă de urgență la spital cu probleme la inimă. Rugați-vă ca Domnul să o vindece și să îi dea putere atât ei căt și familiei.
Denisa Mă rog pentru această cauză

Rugaciune pt mama

4 persoane s-au rugat
As vrea sa va rugati pt mama mea care este internata la cardiologie cluj pt operatie la inima
Ligia Mă rog pentru această cauză

Rugaciune

7 persoane s-au rugat
Vreau sa cer rugaciune pentru tatal meu , este un stare grav in spital in coma
Laszlo Mă rog pentru această cauză

fetiță grav bolnavă

5 persoane s-au rugat
Avem o fetiță grav bolnavă Maria.Va rugam rugati-va.
Tomuta Mircea Mă rog pentru această cauză

rugaciune

6 persoane s-au rugat
Pace! Va rog sa va rugati pt mine si familia mea,ca Domnul Isus sa se atinga de noi sa ne dea biruinta!
Nicole Mă rog pentru această cauză

Am nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune

9 persoane s-au rugat
PACE. Sunt Mariana, mai am nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru mine, sotul, copii, mama si familia mea, pentru fratele meu bolnav de cancer. Domnul sa ne pazeasca pe toti sa ne calauzeasca pasii sa se indure de noi sa ne dea pace si liniste, sanatate, intelepciune, bunatate, pricepere, sa alunge neputinta, frica, sa ne despietreasca inimile, sa ne deschida ochii si urechile la toata familia sa ne dea credinta mare si mantuirea familiei. Mai sunt si alte cauze pe care Domnul le cunoaste, el sa lucreze sa ne dea rezolvare la toate. D-zeu sa-i rasplateasca pe cei care s-au rugat si inca se mai roaga pentru fratele meu Nelu,bolnav de cancer. Bunul D-zeu s-a indurat de el dar mai are nevoie de sustinere in rugaciune pentru ca urmeaza sa faca operatie de transplant de celule stem. Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze
Mariana Mă rog pentru această cauză

Problema de sanatate !

7 persoane s-au rugat
Va rog va rugati pentru mine ca un duh rau ma chinuie. Va multumesc.
Cauni A. Mă rog pentru această cauză

mantuirea unui om de 71 de ani fara picioare

2 persoane s-au rugat
Marin Cartan, caruia i s a taiat al doilea picior, este din Danesti Calarasi; cu jautorul Domnului l am dus la Dumbrava Tinca, la fr Viorel Pasca; un fr din Bucuresti l a dus 1300km dus/intors; numai Dumnezeu a vrut asta; din feb 2018 i am trimis pachete cu mancare, ca avea 350/luna.Cred ca numai Dumnezeu a vrut asa, sa ma foloseasca pe nevrednica de mine la 76 de ani sa ma duc la posta cu cate 10 kg si mai oboseama si carteam; apoi ma rugam si EL iar imi dadea putere aratandu mi ca trebuie sa ma duc.Mi ar fi fost mai usor sa trimit bani.Am tras concluzia ca il are Dumnezeu in planul Sau; acum e acolo la acel camin, de joi, dar nu vrea sa stea....Sa va rugati sa i dea Domnul mantuirea , sa lucreze la inima lui;rabdare sa se obisnuiasca acolo; casa ii cazuse; statea intro rulota, adusa de un tanar din Oradea..
Lazarescu Elisabeta Mă rog pentru această cauză