Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toțiRoagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Băiețel de 1.5 ani bolnav de cancer.

Prayed for 4 times
Va rog in Numele Domnului sa va rugati impreuna cu mine pentru baietelul Luca Jeler de un an si jumatate bolnav de cancer si pentru părinții si ceilalti membri ai familiei. Dumnezeu să ii dea vindecare deplină daca e voia Lui si sa ii întărească pe părinți si toti cei dragi in asemenea împrejurări. Multumesc anticipat.
Ruben Nechifor Pray for this

Pocainta

Prayed for 3 times
VA ROG SA NE AJUTATI IN RUGACINE PENTRU FINEAS SI IOSUA SA-L PRIMEASCA PE DL: IN VIATA LOR: VA MULTUMESC
Simon Pray for this

MÂNTUIREA

Prayed for 3 times
Vindecare și mântuirea mea și a familiei mele
MÂNTUIREA Pray for this

Pentru Nelu

Prayed for 2 times
Pace. Va rog sa va rugati pentru NELU bolnav de cancer limfatic, este internat in spital la IASI pentru transplant de celule stem, are si pietre la colecist ( fiere) care i-au facut rana in abdomen, si nu se pot scoate deocamdata, are diaree,varsaturi si dureri mari de o saptamana. Este foarte slabit si de la chimioterapie. DOMNUL sa se indure si sa se atinga de trupul lui sa-i inchida rana, sa-i inlature cancerul , sa-l intareasca si sa-i de sanatate deplina. Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze.
Mari Mari Pray for this

Mântuirea familie copiilor nepoților, acelor care sunt în jurul meu

Prayed for 0 times
Vindecarea familiei mele din punct de vedere spiritual , ptr. Toți membrii familiei mele!
Sora ANA Pray for this

Îndurare

Prayed for 0 times
Pace, vă rog frumos să mă susțineți în rugăciune pentru tatăl meu care are probleme cu alcoolul de foarte mult timp. În toți acești ani am văzut clar că numai Domnul este singurul care îl poate elibera și schimba de această patimă. Să ne rugăm și prntru mama mea, ca Domnul să îi dea răbdare, putere și biruință. Și pentru mine, ca Domnul să mă ajute să biruiesc orice ispită și să îmi pun în El toată încrederea. Vă mulțumesc!
Dana Pray for this