Transmisia in direct - rolul ei pe site-ul bisericii

Vă informăm că acest mesaj doreşte să conştientizeze publicul larg de faptul că acest serviciu este lansat pentru persoane care nu au posibilitatea de a fi prezenţi la programul divin, de altfel conducerea bisericii încurajează prezenţa la Casa Domnului.

Transmisia în direct din Biserica Penticostală Nr.5 Albini este disponibilă din luna noiembrie 2008. Mulţi dintre dvs. v-aţi exprimat bucuria pe care o aveţi prin posibilitatea vizionării transmisiilor live adresându-ne e-mailuri de mulţumire la adresa bisericii. Dorim să vă informăm că acest serviciu de transmisii în direct este proiectat  în special pentru următoarele categorii de persoane:

  • persoane aflate în diaspora/departe de biserică;
  • persoane care se află la locul de muncă;
  • persoane aflate în maternitate/paternitate;
  • persoane care au anumite dizabilităţi;
  • persoane aflate intr-o anumită boală sau suferinţă care împiedică deplasarea către biserică;
  • persoane care sunt motivate faţă de Dumnezeu de a lipsi de la serviciile divine din cadrul bisericii.

De altfel nici un serviciu tehnic modern nu va putea înlocui adevărata părtăşie frăţească din biserică. Dumnezeu ne-a chemat la unitate frăţească şi la o părtăşie specială care poate exista doar într-o adunare sfântă, de aceea sfătuim persoanele care au această posibilitate de a nu neglija bucuria pe care o poate da prezenţa la biserică.
Salutăm şi pe aceia dintre dvs care sunteţi departe de noi sau vă aflaţi în una din posturile de mai sus. Credem ca prin aceste servicii de transmisie video în direct veţi fi învioraţi şi veţi da laudă lui Dumnezeu pentru acest lucru. Tot ceea ce s-a realizat şi se va realiza se datorează harului sfânt dat de Dumnezeu.