Următoarea transmisie în direct:
2
Zile
0
4
Ore
4
7
Minute
2
2
Secunde
Înainte de a completa acest formular de programare a căsătoriei, asigurați-vă că ați primit acordul de la secretariatul bisericii pentru data evenimentului. Rolul acestui formular este de comunica echipei media, datele și cerințele dvs. și de a vă informa cu privire la regulile din cadrul Bisericii Penticostale Nr.5 "Albini". Pentru o bună organizare câmpurile simbolizate cu * sunt obligatorii.
Size limit for each file is 14.6 MB
captcha
Reload
Prin trimiterea acestei programări, confirm că sunt de acord cu sfaturile și îndrumările de mai sus.

Sfaturi pentru eveniment:

  1. Mirii au datoria să folosească o vestimentație conform normelor Scripturale. Pentru consultare nu ezitați să cereți sfatul îndrumătorului spiritual ales de dvs. din comitetul bisericii.
  2. Piesele muzicale de intrare și ieșire din biserică a celor doi miri trebuie să fie relevante evenimentului. Vă sfătuim să atașați cele două melodii în câmpul corespunzător acestui subiect, pentru a vă confirma valabilitatea acestora. Apreciem și felicităm de asemenea eforturile mirilor care implică cântăreți creștini sau orchestrații muzicale.
  3. Aveți responsabilitatea de a comunica cameramanilor și fotografilor angajați de dvs. câteva mici reguli de ordine interioară, pe care le veți primi în e-mail după completarea acestui formular.