Caci, macar ca sunt departe cu trupul, totusi cu duhul sunt cu voi si privesc cu bucurie la buna randuiala care domneste intre voi si la taria credintei voastre in Hristos (Col.2:5)

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cauze de rugăciuneSERVICII DIVINE

Duminică orele 9:00-12:00 şi 18:00-20:00
Marţi orele 18:00-20:00
Vineri orele 18:00-19:30

LOCAŢIE

Str. Septimiu Albini 29-31 (intersecţie cu N. Titulescu, cartier Gheorgheni), Cod poştal:400457, România.


Mântuire și biruință

0 persoane s-au rugat
Vă rog să mă susțineți în rugăciune pentru tatăl meu care nu este întors la credință ca Dumnezeu să îl mântuiască și să facă din el un om după voia Lui. De asemenea, rugați-vă și pentru mine ca Dumnezeu să mă ajute să mă încred cu toată inima în El și să pot birui orice îngrijorare. Vă mulțumesc!
Dana Mă rog pentru această cauză

Pace și credință

3 persoane s-au rugat
Rog frății și surorile sa ma susțină in rugăciune , ca Domnul sa imi dea pace și liniște . De asemena am nevoie de credință , ca eu sa merg întotdeauna pe drumul sfințeniei sa accept voia Lui și sa aștept in tăcere ajutorul Lui. El sa îmi dea o familie după voia Lui
Diana Mă rog pentru această cauză

Accident

2 persoane s-au rugat
O familie de la medias este intr-o incercare grea, au facut un accident grav in Germania. Va multumesc!
cornel muresan Mă rog pentru această cauză

Nevoie de ajutorul dvs.

7 persoane s-au rugat
Am mare nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru mine si familia mea, pentru mama bolnava, pentru fratele meu, are cancer, sora mea este in depresie singura fara un sot. Domnul sa se atinga de ei sa le dea vindecare trupeasca si sufleteasca, minte limpede ( un sot la sora mea ) liniste si pace in familie sa le despietreasca inimile. Va rog sa va rugati si pentru sotul meu si copii, sa ne calauzeasca, sa ne dea o nora crestina. Domnul sa se indure de noi sa ne dea pace si liniste, sanatate, intelepciune, pricepere, sa alunge neputinta, frica, cearta din inimile noastre, sa ne deschida ochii si urechile la toata familia sa ne dea credinta mare si un duh de cunoastere, intelepciune si mantuire. Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze.
Maria Mă rog pentru această cauză