×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 864
JUser: :_load: Unable to load user with ID: 862

Evanghelizare 2018

Echipa Media

Conferință de tineret

" De ce avem nevoie de botezul cu Duhul Sfânt? "
" Ce spune Biblia în acest sens? "
Acestea poate sunt câteva din sumedeniile de întrebări la care nu găseşti răspuns,de aceea... Te invităm cu drag să fii împreună cu noi la conferinţa de tineret, având că temă " Pledoarie pentru botezul cu Duhul Sfânt "
Te aşteptăm Joi 23-03-2017 de la ora 19:00. Ne regăseşti pe str. Septimiu Albinii nr.5 Tineret Biserica Penticostală Albinii Cluj

Conferință de tineret

Dragi tineri, cu bucurie dorim   invităm  luaţi parte la o conferinţă pe tema "De ce întârzie trezirea?". Dorim  această conferinţă  aibă un impact puternic în vieţile noastre şi  ne motiveze la o viaţă mai profundă de rugăciune şi apropiere de Dumnezeu.


"O, dacă-n mine focul sfânt 
Ar aprinde o văpaie
 omoare ce nu-i sfânt
Tot ce-i pleavatot ce-i paie... " - Charles Wesley

EVENIMENT TRANSMIS LIVE !

TABĂRĂ DE TINERET SOMEȘUL RECE

Dragi tineri,

Vă invităm cu drag şi bucurie să luaţi parte cu noi, la această tabără organizată de tineri, unde ne întâlnim că să putem avea un timp binecuvântat, bogat în rugăciune, cântări, studiere biblică şi mai ales, apropiere tot mai mult de Dumnezeul Atotputernic. Aduceţi cu voi o inimă deschisă, pentru a putea fi modelată de Tatăl Cerului!

! ULTIMUL TERMEN DE ÎNSCRIERE ESTE INCLUSIV PÂNĂ ÎN 30 OCTOMBRIE !

În legătură cu alte detalii legate de organizare vă rugăm să ne contactaţi. Alte actualizări vor fi aduse pe parcurs.

Fiţi binecunvataţi de Regele Isus !

 

Grup Coral Albini

"Lăudaţi pe Domnul!

Cântaţi Domnului o cântare noua, cântaţi laudele Lui in adunarea credincioşilor Lui!" (Psalmul 149 : 1)

Corul de copii

DIN GURA COPIILOR, TI-AI PREGĂTIT DOAMNE, TI-AI SCOS O ÎNTĂRITURA DE APĂRARE ÎMPOTRIVA VRĂJMAȘILOR TAI ( PSALM 8:2). 

Cu bucurie in suflet va anunțăm ca, în data de 24.04.2016, de la ora 17:00, in sala mare din clădirea anexa, vor începe repetițiile corului de copiii. Sunt așteptați toți copiii bisericii de la 7 ani in sus,împreună cu parintii lor, pentru a începe impreuna o noua lucrare spre Slava Domnului. 
În privința organizației va rugam sa înscrieți copiii dumneavostra pana în data de 24.04.2016 inclusiv
Date necesare înscrierii: (Nume Prenume copil,Data nașterii Nume+prenume+Număr de telefon+Emailul părinților)
 
Înscrierile se pot face prin email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin sms: 0757383243

Impreuna de Anul Nou

Colinde Piata Unirii

" De aceea pe oricine Mă va mărturisi înaintea oamenilor îl voi mărturisi si Eu inaintea Tatălui Meu care este în ceruri" (Matei 10:32).

Luni, 14 decembrie, de la ora 17 în Piata Unirii, dorim să folosim Sărbătoarea Nasterii Domnului pentru a duce mesajul evangheliei prin colindele pe care le vom cânta. Sunt invitati toti tinerii bisericii Albinii să participe la acest eveniment. Vă asteptam la repetitii sâmbătă de la ora 19:30 si duminica de la 20:30 la subsolul bisericii. (Organizatori: studenti anul 3 si studenti anul 2).

Dăruieşte o Biblie

,,O Biblie in dar,,

 

Departamentul Social al Bisericii Penticostale nr. 5 Albini invită pe toți cei cu inima bună să dăruiască o Biblie pentru cei care încă nu s-au întâlnit cu Dumnezeu dar Il caută si sunt insetați după Cuvânt.                       

Vă așteptăm cu drag in fața celor trei intrări ale bisericii în data de 10.12.2015, joi intre orele 19-20 și în data de 13.12.2015, duminică seara, 19:50-20:40. Domnul să vă binecuvinteze și să vă răsplătească! 

Conferinta Tineret !

 

Preaiubiţi tineri, 

Dorinţa te îndeamnă să afli cum să devii un adevărat creştin format spiritual după placul Lui Dumnezeu ?

Te invităm cu inimă veselă, să vii la această conferintă organizată pentru o cunoastere amănunţită, a Cuvântului Sfânt al Tatălui Ceresc.

Fiţi binecuvântaţi de Regele Isus Hristos ! :) 

EVENIMENTUL ESTE TRANSMIS LIVE