Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Roagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Mântuirea familie copiilor nepoților, acelor care sunt în jurul meu

0 persoane s-au rugat
Vindecarea familiei mele din punct de vedere spiritual , ptr. Toți membrii familiei mele!
Sora ANA Mă rog pentru această cauză

Îndurare

0 persoane s-au rugat
Pace, vă rog frumos să mă susțineți în rugăciune pentru tatăl meu care are probleme cu alcoolul de foarte mult timp. În toți acești ani am văzut clar că numai Domnul este singurul care îl poate elibera și schimba de această patimă. Să ne rugăm și prntru mama mea, ca Domnul să îi dea răbdare, putere și biruință. Și pentru mine, ca Domnul să mă ajute să biruiesc orice ispită și să îmi pun în El toată încrederea. Vă mulțumesc!
Dana Mă rog pentru această cauză

Urgent

6 persoane s-au rugat
Va rog din suflet ,sa aduceti inaintea lui D-zeu 2suflete: 1.Tatal meu care este bolnav grav la spitalul Ghioroc -Arad si pe verisoara mea Livia bolnava de Cancer internata la spitalul judetean Aras. Livia are 8copii ,cel mai mic 7saptamani, iar cea mai mare 13ani. Va rog rugati-va ca Dzeu sa faca o minune si sa o tina in mijlocul copiilor.
Mă rog pentru această cauză

indurare

3 persoane s-au rugat
scumpa biserica va rog sa va rugati pentru fetele mele DANA si MANUELA caci trec prin mari incercari de sanatate ,c DOMNUL sa le de-a biruinta. multumesc
Mă rog pentru această cauză

vindecare

5 persoane s-au rugat
vreau ca Domnul sa se atinga de Mesesan Marta de cancer la plamani si ea sa fie intarita de Dumnezeu si sa aduca vindecare totala
mesesan marta Mă rog pentru această cauză

Pt Fratele Tutu PRIPON

6 persoane s-au rugat
Sa ne rugam impreuna pt Fratele nostru TUTU PRIPON, din biserica, canta la acordeon, si al carui loc in biserica e gol.... care de 2 saptamani e internat in spital, la cardiologie....Dumnezeu sa se atinga de el si sa il vindece.....sa opereze prin mana medicilor! Si sa il readuca din nou, sanatos, in mijlocul bisericii, a familiei.... Va multumesc!
Ligia Mă rog pentru această cauză

Rugaciune

2 persoane s-au rugat
Nici nu știu cum sa încep, deși am crescut in biserica de la vârsta de 3 ani pana la 20 când am decis sa plec in străinătate și m am depărtat complet de Dzeu, deși nu am vrut sa mai stau alături de Dzeu am văzut cum mi a purtat de grija la orice pas, am un prieten care nu îl cunoaște pe Dzeu și nu știe ce înseamnă relația cu Dzeu , am încercat cât am știut mai bn sa ii explic și sa ii arat ca DZEU exista , am hotărât sa ne întoarcem in Cluj și locuim cu familia lui care tatăl lui ii un alcoolic și mereu ii cearta , mereu se ataca și se amenință cu moartea , dezbinare , neliniște in familie, amenințări cu moartea, va spun sincer ca in toți anii petrecuți cu Dzeu nu am întâmpinat asemenea lupta, simt cum satana se lupta sa le i a viața, simt tot timpul duhurile cum se zbat sa facă rău, avem discuții foarte aprinse despre Dzeu,deșii nu am mai frecventat biserica am susținut tot timpul ca Dzeu ii viu și mereu ii cu noi, dar simt pur și simplu cum diavolul ataca și vrea cu orice preț sa facă rău familiei pt ca eu încerc sa ii fac sa înțeleagă ca fără Dzeu nu putem răzbi necazului, le am propus sa mergem la biserica și tot timpul când ii momentul sa pornim spre biserica ceva intervine și se amâna, știu ca sunt păcătoasa și merit pedeapsa însă am nevoie de susținere in rugăciune sa schimb ceva, as fii recunoscătoare dacă ne susține ți in rugăciune pt liniște, pace , umilința.Azi mi a promis prietenul meu ca o sa venim la programul de diseară, m-a rog in continua sa nu apăra ceva și sa reușim sa ajungem la biserica și Dzeu sa ii vorbească și sa ii schimbe inima, Is conștientă ca dacă el se va schimba și părinții Vor vedea schimbarea in el, Dzeu va lucra și la inima lor,Mulțumesc frumos!
Diana Mă rog pentru această cauză

boala

3 persoane s-au rugat
fratilor sunt bolnava de ciroza va rog sa va rugati pt mine va multumesc
maria Mă rog pentru această cauză

RUGACIUNE PENTRU VINDECARE

4 persoane s-au rugat
DRAGI FRATI SI SURORI, VA ROG IN NUMELE DOMNULUI ISUS SA VA RUGATI PENTRU SORA VALENTINA BURLA IN VARSTA DE 23 DE ANI CARE SUFERA IN TRUP IN URMA UNEI OPERATII LA OCHI. DIN NEFERICIRE OPERATIA NU A REUSIT SI EA ACUM ESTE IN COMA INDUSA, IAR DOCTORII NU II DAU SANSE DE SUPRAVIETUIRE. VA ROG SA VA UNITI IMPREUNA CU NOI IN RUGACIUNE PENTRU ACEST SUFLET. MULTUMESC SI DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE CU VIATA VESNICA! ANDRA ROSU
ANDRA ROSU Mă rog pentru această cauză

pt copii mei pe 2 sai aduca in casa lui si pe 2 sai tina in bratu lui domnul sa va binecuvinteze

5 persoane s-au rugat
pripon Mă rog pentru această cauză