Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Roagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Florina Emanuela

1 persoane s-au rugat
Pace, sunt o tânără crescută în biserica ! Tot aud spunând că Dumnezeu este mare, ca Dumnezeu lucrează si in ziua de azi ! Am si eu o problema atât de mare , încât mi-a luat bucuria de a trăi ! Pur si simplu imi doresc să mor pentru ca nu mai rezist in conditiile astea ! Sunt asistenta medicală la un spital, si zi de zi doctorul cu care lucrez si care e si seful sectiei nu face altceva decât să mă umilească, sa imi zică că degeaba am făcut școală, ca nu stiu sa fac nimic! Mă umileste în fața colegilor mei si in fata pacienților! M-as muta la un alt loc de muncă, dar orașul în care locuiesc e un oraș mic si nu am de unde sa aleg! Pe deasupra, mai este di o colegă, care este cea mai veche dintre noi , care si ei ii place sa ma umilească ! Stiu ca mai am multe de învățat, dar stiu ca mi-am dat silința să fac sa fie bine! Dar cand doar se urlă la mine zi de zi, si ma umilesc, am început să imi pierd încrederea în mine si sa merg cu groază la lucru. De-abia ma ridic din pat dimineața! Și nu doar atât, si cand sunt acasa nu mai am nici o energie! Pur si simplu nu mai sunt bună de nimic! De aceea va rog sa va rugați ca Dumnezeu să intervină și să fiu din nou plină de viață, sa ma binecuvinteze la locul de muncă și să mă binecuvinteze si cu un soț ! Multumesc frumos !
FlorinaEmanuela Mă rog pentru această cauză

Dumnezeu sa lucreze la locul meu de muncă

3 persoane s-au rugat
Pace, vă rog să vă rugați si pentru mine si locul meu de muncă, ca Dumnezeu să intervină într-un fel sau altul ! Lucrez ca asistent medical si pur si simplu stresul din cauza medicilor ma face sa nu mai pot sa ma ridic dimineața din pat ! Va rog fierbinte sa va rugați pentru doctorul B.Gheorghe, ca Dumnezeu să îi cerceteze inima lui si sa se stie comporta si frumos cu noi ! Si pentru colegele mele de la lucru care sunt foarte răutăcioase unele din ele, Dumnezeu să lucreze la inima lor !Și va rog sa va mai rugați si pentru mine, ca Dumnezeu să binecuvinteze mintea mea, sa imi dea înțelepciune in tot ce am de făcut, sa binecuvinteze mâinile mele, sa pot sa fiu o asistenta foarte bună! Dar înainte de orice, sa ma ajute Dumnezeu sa redescopar bucuria de a trăi ! Mulțumesc frumos! Dumnezeu să vă binecuvinteze !
Florina Mă rog pentru această cauză

3 persoane s-au rugat
domnul dumnezeu are toata slava in cer si pe pamant. va rog spuneti o rugaciune pt baiatul meu tibi care are copii sa i dea domnul serviciu multumesc
Mă rog pentru această cauză

Ajutor

3 persoane s-au rugat
Cea mai mare incercare prin care trec vă cer să mă ajutați în rugăciune și post.Stiu că doar Dum
Angela Bogdan Mă rog pentru această cauză

Băiețel de 1.5 ani bolnav de cancer.

3 persoane s-au rugat
Va rog in Numele Domnului sa va rugati impreuna cu mine pentru baietelul Luca Jeler de un an si jumatate bolnav de cancer si pentru părinții si ceilalti membri ai familiei. Dumnezeu să ii dea vindecare deplină daca e voia Lui si sa ii întărească pe părinți si toti cei dragi in asemenea împrejurări. Multumesc anticipat.
Ruben Nechifor Mă rog pentru această cauză

Pentru Nelu

6 persoane s-au rugat
Pace. Va rog sa va rugati pentru NELU bolnav de cancer limfatic, este internat in spital la IASI pentru transplant de celule stem, are si pietre la colecist ( fiere) care i-au facut rana in abdomen, si nu se pot scoate deocamdata, are diaree,varsaturi si dureri mari de o saptamana. Este foarte slabit si de la chimioterapie. DOMNUL sa se indure si sa se atinga de trupul lui sa-i inchida rana, sa-i inlature cancerul , sa-l intareasca si sa-i de sanatate deplina. Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze.
Mari Mari Mă rog pentru această cauză

Mântuirea familie copiilor nepoților, acelor care sunt în jurul meu

1 persoane s-au rugat
Vindecarea familiei mele din punct de vedere spiritual , ptr. Toți membrii familiei mele!
Sora ANA Mă rog pentru această cauză

Îndurare

8 persoane s-au rugat
Pace, vă rog frumos să mă susțineți în rugăciune pentru tatăl meu care are probleme cu alcoolul de foarte mult timp. În toți acești ani am văzut clar că numai Domnul este singurul care îl poate elibera și schimba de această patimă. Să ne rugăm și prntru mama mea, ca Domnul să îi dea răbdare, putere și biruință. Și pentru mine, ca Domnul să mă ajute să biruiesc orice ispită și să îmi pun în El toată încrederea. Vă mulțumesc!
Dana Mă rog pentru această cauză

Urgent

1 persoane s-au rugat
Va rog din suflet ,sa aduceti inaintea lui D-zeu 2suflete: 1.Tatal meu care este bolnav grav la spitalul Ghioroc -Arad si pe verisoara mea Livia bolnava de Cancer internata la spitalul judetean Aras. Livia are 8copii ,cel mai mic 7saptamani, iar cea mai mare 13ani. Va rog rugati-va ca Dzeu sa faca o minune si sa o tina in mijlocul copiilor.
Mă rog pentru această cauză

indurare

4 persoane s-au rugat
scumpa biserica va rog sa va rugati pentru fetele mele DANA si MANUELA caci trec prin mari incercari de sanatate ,c DOMNUL sa le de-a biruinta. multumesc
Mă rog pentru această cauză