Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Roagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

boala

2 persoane s-au rugat
fratilor sunt bolnava de ciroza va rog sa va rugati pt mine va multumesc
maria Mă rog pentru această cauză

RUGACIUNE PENTRU VINDECARE

2 persoane s-au rugat
DRAGI FRATI SI SURORI, VA ROG IN NUMELE DOMNULUI ISUS SA VA RUGATI PENTRU SORA VALENTINA BURLA IN VARSTA DE 23 DE ANI CARE SUFERA IN TRUP IN URMA UNEI OPERATII LA OCHI. DIN NEFERICIRE OPERATIA NU A REUSIT SI EA ACUM ESTE IN COMA INDUSA, IAR DOCTORII NU II DAU SANSE DE SUPRAVIETUIRE. VA ROG SA VA UNITI IMPREUNA CU NOI IN RUGACIUNE PENTRU ACEST SUFLET. MULTUMESC SI DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE CU VIATA VESNICA! ANDRA ROSU
ANDRA ROSU Mă rog pentru această cauză

pt copii mei pe 2 sai aduca in casa lui si pe 2 sai tina in bratu lui domnul sa va binecuvinteze

2 persoane s-au rugat
pripon Mă rog pentru această cauză

Susținere în rugăciune

2 persoane s-au rugat
Pacea Domnului Isus Hristos, Biserică! Vă rog, în Numele lui Isus Hristos, să mă susțineți în rugăciune.O trezire spirituală pentru mine și familia mea! Și o rugăciune pentru mama,care este pe patul de suferință a treia an merge acum.Domnul să o întărească,ca să fiu până la sfârșitul vieții,gura ei, mânele și picioarele. Cer de la Domnul,încelepciune și răbdare, și Domnul să lucreze prin Duhul Sfânt, să îi pot vorbi despre nu eu,dar El,de nașterea din nou. Mulțumesc. Îți mulțumesc, Tată Ceresc. De,a ,Ta,Mare Îndurare. Să mă trezești de dimineață. Îți mulțumesc, Părinte. Că nu Ai uitat de mine. În Palma Ta,Cea Salvatoare. Mai este săpată.Al meu chip și asemănare. Îți mulțumesc de dimineață. Că tot ce îmi dai. Nu este doar o simplă întâmplare. Îți mulțumesc de tot ce am,dar am cu Tine, în Tine.Prin Isus,Care și astăzi mijlocește pentru mine. Atâta lacrimi sunt.Doar ,Tu le știi pe toate. Mă iartă, Tată,prin Isus. Și treci prin Ierihonul inimii,familii mele. Mai treci Isus,Te rog. Și bate,nu încet la ușa inimii încuiate...Dar bate tare in ușă. Să audă,a Ta chemare. Să audă,a Ta Șoaptă dulce. Să audă,cum pe cruce răstignit. Ai strigăt ...Sa Săvârșit! Îți mulțumesc Isus,că nu sunt părăsită. Mângâietorul ,Cel trimis de Tine. Mă mustră mult, mă mustră cu Iubirea Ta ,Cea blândă. Și fă o cercetare pentru mine, pentru ai mei copii. Să fim cu Tine, în Tine, și Tu în noi...Nu cer nimic, decât Prezența Ta, prin Duhul Sfânt. Să simt în duh,al Tău, Cuvânt. Și apoi , să fac așa,cum Tu, Ai spus. Că să nu fac din fire. Te rog, să asculți, această rugă. Prin ,Isus! Amin!
Violeta Frunza Mă rog pentru această cauză

Nevoie de ajutorul dvs.

2 persoane s-au rugat
Pace. Sunt Mariana, am nevoie de ajutorul d-voastra si a bisericii, in rugaciune pentru mine, sotul meu, copii, familia mea, mama bolnava, sora mea departe de Domnul, si fratele meu NELU bolnav de cancer. Domnul sa ne binecuvanteze,sa ne pazeasca pe toti sa ne calauzeasca pasii sa se indure de noi sa ne dea pace si liniste, sanatate, intelepciune, bunatate, pricepere, sa alunge neputinta si frica, sa ne despietreasca inimile, sa ne deschida ochii si urechile la toata familia sa ne dea credinta mare si mantuirea familiei. D-zeu sa-i rasplateasca pe cei care se roaga pentru noi. Bunul D-zeu s-a indurat de NELU dar mai are nevoie de sustinere in rugaciune, Domnul sa-l intareasca dupa operatia de ieri si sa se atinga de trupul lui sa mai reziste la chimioterapie si la operatia de transplant de celule stem in data de 25.08.2019. Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze.
Mari Mari Mă rog pentru această cauză

RUGACIUNE

3 persoane s-au rugat
Va rog sa va rugati pentru mine. Am probleme de sanatate diverse, cu tiroida, coloana, tulburarile de anxietate. Va multumesc, in numele Domnului Isus Hristos! Maria
Maria Mă rog pentru această cauză

S-A INDEPARTAT DE DOMNUL

4 persoane s-au rugat
VA ROG SA VA RUGATI PENTRU FAM: NICA SI FINEAS SI IOSUA CA DL SA LE IASA DIN NOU IN CALE VA MULTUMESC
GINA Mă rog pentru această cauză

Rugăciune pentru vindecare

3 persoane s-au rugat
Vă rog frumos să mă purtați în rugăciune Am probleme la coloană, și alte neputințe.Dumnezeu să se îndure! Dumnezeu să vină în ajutor pentru creșterea copilului Andrei de 12 ani.
Ana Ungur Mă rog pentru această cauză

boala

4 persoane s-au rugat
scumpa biserica va rog din inima sa va rugati pt sora si cuscra mea Aurelia care este la terapie intensiva intubata doctorii nu se pronunta dar stim ca numai DOMNUL poate sa aiba mila de ea .va multumesc in numeleDOMNULUI
PASCA RODICA Mă rog pentru această cauză

Accident vascular cerebral

4 persoane s-au rugat
Rugați-vă pentru o soră pe nume Susana, care a făcut un accident vascular cerebral, iar medicii nu îi mai dau șanse de a se recupera... Domnul să se îndure.
Dana Mă rog pentru această cauză