Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toțiRoagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Rugaciune pentru vindecare

Prayed for 0 times
Pace. Sunt un frate din biserica penticostala Va rog sa ma amintiti si pe mine in rugaciune, am intrat intr-o depresie adanca din cauza problemelor grave de sanatate. Simt multe piedici in calea mea, il rog pe Domnul sa ma ajute sa trec peste aceasta stare.
AlexDavid Pray for this

Prayer for protection

Prayed for 0 times
Doamne ,păzește pentru numele tau tot ce ai dăruit familiei mele
IsaMoisan Pray for this

Rugaciune de cerere

Prayed for 0 times
Acem nevoie sa avem servici in continuare. Doamne ajuta ne cu sanatate, mântuire, pace in familie, dar și cu intervenția ta in vietile noastre. Lupta pentru noi si biruieste.
IsabelaMoisan Pray for this

Rugăciune pentru intarire și vindecare

Prayed for 2 times
Va rog, sa vă rugați pentru un prieten care trece printr-o mare încercare cât și pentru sănătatea lui pshica, deoarece a fost diagnosticat cu o boala mentala. Domnul sa se îndure de el și să îl ajute să treacă și peste acesta încercare .
IonicaNițu Pray for this

rugaciune de izbavire

Prayed for 0 times
Iubita Biserica, va rog sa rugati pentru sora mea, Estera, deoarece este pe cale de a face un pas gresit in viata, care poate aduce dezastru atat in viata ei, ca si a familiei. Doar Domnul Isus este in masura sa o dezlege din legatura celui rau. Dumnezeu sa aduca izbavirea din latul celui rau. Slavit sa fie Domnul Isus Izbavitorul!
HateganEmanuela Pray for this

Prayed for 1 times
Pace. Sunt o sora din biserica penticostala Va rog sa ma amintiti si pe mine in rugaciune, am intrat intr-o depresie adanca urmare pierderii locului de munca. Simt multe piedici in calea mea, il rog pe Domnul sa ma ajute sa trec peste aceasta stare.
Pray for this

Rugaciune pentru vindecare

Prayed for 9 times
Va rog sa va rugati pentru mine,am doi copii si sufar de epilepsie. Va multumesc in numele Domnului.
EmiliaTalos Pray for this

cerere de rugaciune

Prayed for 3 times
Cauza de rugaciune Stimata Biserica Albini, avem rugamintea sa il amintiti in rugaciune pe fiul, respectiv fratele Daniel, care se afla in aceste zile internat in spital in Germania. Dorim ca Domnul prin rugaciunile aduse, sa intervina la cauza de boala al lui Daniel, pentru vindecare si eliberare. Va suntem recunoscatori si Domnul sa va binecuvinteze. Familia
GhizelaMc Pray for this

Cerere de rugaciune

Prayed for 1 times
Draga Biserica Albini, va rog sa va rugați pentru soțul meu Ștefan, luni urmează sa facă punctie la ficat in vederea unei biopsii, totul a venit brusc, suntem foarte speriați, știm ca numai Domnul poate sa se atingă de celulele lui și sa le vindece. Noi credem asta și credem in rugăciunea bisericii Albini. Domnul sa va binecuvânteze.
Rozalia-MariaOniga Pray for this

Pace in familie

Prayed for 2 times
Va rog sa va rugati pentru parintii mei ca sa l descopere pe Dumnezeu si sa revina la relatia lor dinainte deoarece s au departat mult unul de altul, iar certurile din familie sunt dese. Va rog din suflet,in numele lui Isus Hristos.Fie Domnul alaturi de noi toti
DenisaDenisa Pray for this