Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toțiRoagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Rugaciune pentru un suflet in pericol

Prayed for 2 times
Pacea Domnului Isus! Va rog sa ne sprijiniti in rugaciune pentru Estera, deoarece se afla intr-o stare critica, fiind sub influenta celui rau. Ea crede ca mersul ei este bun, dar in fapt se indeparteaza tot mai tare de adevarul Scripturii. Tot viitorul ei este in pericol atat din punct de vedere fizic(are probleme grave de sanatate) cat si spiritual. Va multumesc pentru intelegere! Dumnezeu o poate salva!
HATEGANEMANUELA Pray for this

Rugaciune pentru depresie

Prayed for 2 times
Va rog din suflet sa ne ajutati in rugaciune pentru sotia mea care e chinuita rau de o depresie. Va multumesc in Numele Domnului.
Daniel Pray for this

Prayed for 2 times
Vă rog să mă susțineți în rugăciune pentru ca Domnul să-mi dea credință, am mare nevoie de ea pentru a birui în încercări și ispite.
Dana Pray for this

Pentru probleme

Prayed for 5 times
Vă rugăm să ne sprijiniți în rugăciune pentru familia lui Manu și Jaki pentru că Dumnezeu trebuie să lucreze inima lor și trebuie să îndrume pasi Să le coordoneze viața ,să fie cu ei și să îi ajute că trec prin o perioada mai dificilă , și să crească spiritual, să ii binecuvinteze și încercările mari care trec peste ei sa le deie biruinta Va mulțumim mult
NeliArdelean Pray for this

Sustinere in rugaciune pentru un loc de munca si mantuirea casei mele

Prayed for 7 times
Dragi frati si surori va rog sa ma sprijinti in rugaciune pentru ca Domnul sa imi deschida o usa, sa ma binecuvinteze cu un loc de munca si pentru parintii mei care nu il cunosc pe Dumnezeu, Domnul sa aiba mila de ei si sa ii aduca pe calea mantuirii. De asemenea ca Dumnezeu sa zadarniceasca planurile celui rau si sa dea la o parte impotrivirea lor .
AlinaP Pray for this

Prayed for 8 times
Dragi frati si surori as dori sa susținem in rugăciune pe mama mea Elena care este bolnavă și trupeste și sufleteste, se luptă cu o stare de neliniște și suferința.. Domnul sa o elibereze de legăturile celui rau si sa-i dea eliberare si liniste! Va multumesc tuturor si ma rog ca Domnul sa va binecuvinteze!
AnaVana Pray for this

Rugaciune

Prayed for 6 times
Va rog sa vă rugați pentru mine am o cauza o problema in care am nevoie de sprijin în rugaciune fie că bunul Dumnezeu să imi de-a pacea și liniștea de care am nevoie. Va rog sa va rugați ptr mine Florin
Florin Pray for this

Rugaciune

Prayed for 5 times
Lucrul care mi-l doresc cel mai mult in lumea asta nu il am, o familie. Nu stiu de ce toate relatiile mele se termina fara un motiv anume. Ma rog inca de cativa ani pentru problema asta. Am o bunica care este penticostala si cu o credinta nemarginita in Dumnezeu, ea ma sustine si se roaga pentru mine, dar ma gandesc ca poate rugaciunile noastre nu sunt suficiente si de aceea va rog si pe voi daca ma puteti ajuta sa va rugati cu noi. Daca exista cumva ceva necurat la mijloc, sa se spulbere, imi doresc sa am parte de omul pe care il iubesc, sa fim fericiti, iar daca nu este el dat de la Dumnezeu sa vina cel care imi e dat, sa fie iubire reciproca, sa fim fericiti, sa avem o familie, sa avem copii si mereu pace, iubire si linistie in casa.
IuliaMaria Pray for this

Băiețel de 1.5 ani bolnav de cancer.

Prayed for 7 times
Va rog in Numele Domnului sa va rugati impreuna cu mine pentru baietelul Luca Jeler de un an si jumatate bolnav de cancer si pentru părinții si ceilalti membri ai familiei. Dumnezeu să ii dea vindecare deplină daca e voia Lui si sa ii întărească pe părinți si toti cei dragi in asemenea împrejurări. Multumesc anticipat.
Ruben Nechifor Pray for this

Pocainta

Prayed for 7 times
VA ROG SA NE AJUTATI IN RUGACINE PENTRU FINEAS SI IOSUA SA-L PRIMEASCA PE DL: IN VIATA LOR: VA MULTUMESC
Simon Pray for this