Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toțiRoagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Rugaciune

Prayed for 2 times
Va rog in numele lui Isus rugativa pentru mine(Sergiu) si sotia mea(Izabella) trecem prin suferinta , Dumnezeu sa dea unitate ,am rugamintea daca se poate sa anuntati si biserica ,si Dumnezeu sa va rasplateasca .Amin
Sergiu si Izabella Pray for this

Va rog sa va Rugati pentru sanatatea lui Manole Lar

Prayed for 1 times
Va rog sa va Rugati pentru sanatatea lui Manole Lar are probleme cu Prostata si Analiza PSA mărită,Prostata este de 6 ori mai mare,are probleme cu Urinatul,si la RMN a zis Medicul ca are un Nodul,si sa faca Biopsie. Are si probleme cu Vederea,a fost Operat la un Ochi,de Membrană si are si Cataracta,si il dor Soldurile,are si probleme cu Picioarele.
Veronica MihaelaCrisan Pray for this

ROG SĂ VĂ RUGAȚI PENTRU MAMA A FOST OPERATĂ DE CURÃND DAR AU APĂRUT ALTE PROBLEME,MULȚUMESC DOMNUL SĂ VĂ BINECUVINTEZE

Prayed for 4 times
0723664299
IosifSoos Pray for this

Deschiderea Bisericii Vinerea

Prayed for 2 times
Am pe inima sa ne rugam pentru deschiderea Bisericii Vinerea , sa ne unim Si sa ne rugam pentru Fratele Sandu Negruser ca Domnul Isus sa il insanatoseasca.
BisericaAlbinii Pray for this

Cerere de rugaciune pt un loc de munca

Prayed for 8 times
Va rog frumos sa ma sprijiniti in rugaciune ca sa imi gasesc un loc de munca potrivit, caut de ceva timp.. si ca Domnul sa ma intareasca! Domnul sa va rasplateasca!
AlinaPintican Pray for this

Rugaciune pentru bolnavi

Prayed for 4 times
Va rog sa va rugați și pentru mine..am avut Covid acum o săptămână si am rămas cu leziuni pe plamani si deoarece sistemul imunitar este slăbit acum am făcut amigdalita cu puroi;stiu ca Domnul poate sa vindece pe deplin;deasemeni sa se indure Domnul si spiritual de mine!Mulțumesc!
EnacheDaniela Pray for this

Iertare

Prayed for 2 times
Bună! Numele meu este Monica Claudia, am 26 de ani și am un baiatel de 3 luni pe care îl cheamă Noah. Eu și soțul meu Vlad am avut multe probleme în timpul căsniciei, părinții lui nu m-au vrut și s-au comportat urat cu mine. Relația dintre mine și soțul meu s-a răcit... Eu l-am înșelat cu un alt bărbat. Îmi pare tare rău și regret enorm. Noi suntem un divorț, iar în 27 noiembrie avem ultima înfățișare. Tare as vrea ca Domnul sa mijloceasca pentru mine, sa pună pace în inima lui și sa nu ne părăsească. Îl iubesc și vreau o familie alături de el. Va rog sa va rugați pentru mine și pentru familia mea. Am mare nevoie sa ma purtați în rugăciunile voastre. Mulțumesc!
MonicaClitan Pray for this

Rugaciune

Prayed for 2 times
Iubită biserică a Domnului Isus am nevoie sa ma sustineti in rugaciune pentru următoarele cauze: pentru sora Carmen care trece prin incercari foarte grele, Domnu sa ii vina in ajutor si sa-i dea biruinta, pentru Andrei ca Domnul sa-i iasa inainte si sa il aduca pe calea Sa din nou, pentru sora Luminta ca Domnul sa ii dea un sot dupa sfintă Voia Sa, pentru sora Lenuța ca Domnul sa-i dea pace, bucurie, si putere de a posti, de a incuraja, de a vesti evanghelia si de a sta la dispozitia Domnului, pentru sora Măriuca și soțul ei ca Domnul să le dea putere și alinare iar pe soțul și copii ei să îi cerceteze și să-i aducă la mîntuire și pentru mine ca Domnul să îmi dea înțelepciune, putere, răbdare și să lucreze la inima viitoarei mele soții. Va multumesc fr Sebi
Sebi Pray for this

Rugaciune pentru vindecare

Prayed for 9 times
Pace. Sunt un frate din biserica penticostala Va rog sa ma amintiti si pe mine in rugaciune, am intrat intr-o depresie adanca din cauza problemelor grave de sanatate. Simt multe piedici in calea mea, il rog pe Domnul sa ma ajute sa trec peste aceasta stare.
AlexDavid Pray for this

Prayer for protection

Prayed for 5 times
Doamne ,păzește pentru numele tau tot ce ai dăruit familiei mele
IsaMoisan Pray for this