Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toțiRoagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

Rugaciune pentru vindecare

Prayed for 1 times
Va rog sa va rugati pentru mine,am doi copii si sufar de epilepsie. Va multumesc in numele Domnului.
EmiliaTalos Pray for this

cerere de rugaciune

Prayed for 2 times
Cauza de rugaciune Stimata Biserica Albini, avem rugamintea sa il amintiti in rugaciune pe fiul, respectiv fratele Daniel, care se afla in aceste zile internat in spital in Germania. Dorim ca Domnul prin rugaciunile aduse, sa intervina la cauza de boala al lui Daniel, pentru vindecare si eliberare. Va suntem recunoscatori si Domnul sa va binecuvinteze. Familia
GhizelaMc Pray for this

Cerere de rugaciune

Prayed for 1 times
Draga Biserica Albini, va rog sa va rugați pentru soțul meu Ștefan, luni urmează sa facă punctie la ficat in vederea unei biopsii, totul a venit brusc, suntem foarte speriați, știm ca numai Domnul poate sa se atingă de celulele lui și sa le vindece. Noi credem asta și credem in rugăciunea bisericii Albini. Domnul sa va binecuvânteze.
Rozalia-MariaOniga Pray for this

Pace in familie

Prayed for 1 times
Va rog sa va rugati pentru parintii mei ca sa l descopere pe Dumnezeu si sa revina la relatia lor dinainte deoarece s au departat mult unul de altul, iar certurile din familie sunt dese. Va rog din suflet,in numele lui Isus Hristos.Fie Domnul alaturi de noi toti
DenisaDenisa Pray for this

Va rog sa ma sustineti in rugaciune

Prayed for 3 times
Va rog in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru Alex ca Domnul sa ii vindece sufletul si trupul .
DavidDavid Pray for this

Rugaciune pentru un suflet in pericol

Prayed for 3 times
Pacea Domnului Isus! Va rog sa ne sprijiniti in rugaciune pentru Estera, deoarece se afla intr-o stare critica, fiind sub influenta celui rau. Ea crede ca mersul ei este bun, dar in fapt se indeparteaza tot mai tare de adevarul Scripturii. Tot viitorul ei este in pericol atat din punct de vedere fizic(are probleme grave de sanatate) cat si spiritual. Va multumesc pentru intelegere! Dumnezeu o poate salva!
HATEGANEMANUELA Pray for this

Rugaciune pentru depresie

Prayed for 7 times
Va rog din suflet sa ne ajutati in rugaciune pentru sotia mea care e chinuita rau de o depresie. Va multumesc in Numele Domnului.
Daniel Pray for this

Prayed for 3 times
Vă rog să mă susțineți în rugăciune pentru ca Domnul să-mi dea credință, am mare nevoie de ea pentru a birui în încercări și ispite.
Dana Pray for this

Pentru probleme

Prayed for 6 times
Vă rugăm să ne sprijiniți în rugăciune pentru familia lui Manu și Jaki pentru că Dumnezeu trebuie să lucreze inima lor și trebuie să îndrume pasi Să le coordoneze viața ,să fie cu ei și să îi ajute că trec prin o perioada mai dificilă , și să crească spiritual, să ii binecuvinteze și încercările mari care trec peste ei sa le deie biruinta Va mulțumim mult
NeliArdelean Pray for this

Sustinere in rugaciune pentru un loc de munca si mantuirea casei mele

Prayed for 8 times
Dragi frati si surori va rog sa ma sprijinti in rugaciune pentru ca Domnul sa imi deschida o usa, sa ma binecuvinteze cu un loc de munca si pentru parintii mei care nu il cunosc pe Dumnezeu, Domnul sa aiba mila de ei si sa ii aduca pe calea mantuirii. De asemenea ca Dumnezeu sa zadarniceasca planurile celui rau si sa dea la o parte impotrivirea lor .
AlinaP Pray for this