Cauze de rugăciune

Mulţumim pentru rugăciunile voastre, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Roagă-te cu noi

Bine ați venit la secţiunea cauzelor de rugăciune! Această secţiune vă permite să trimiteți o cerere de rugăciune și să vizualizați cererile care au venit de la oameni care au nevoie de susţinere. Cu dragoste, pasiune şi zel pentru lumea pierdută și rănită, biserica noastră caută modalități de a ajuta persoanele care suferă, construind un pod între cei în suferinţă care nu pot ajunge la Casa Domnului şi dv. care puteţi susţine cauzele de mai jos.

fetiță grav bolnavă

0 persoane s-au rugat
Avem o fetiță grav bolnavă Maria.Va rugam rugati-va.
Tomuta Mircea Mă rog pentru această cauză

rugaciune

0 persoane s-au rugat
Pace! Va rog sa va rugati pt mine si familia mea,ca Domnul Isus sa se atinga de noi sa ne dea biruinta!
Nicole Mă rog pentru această cauză

Am nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune

0 persoane s-au rugat
PACE. Sunt Mariana, mai am nevoie de ajutorul d-voastra in rugaciune pentru mine, sotul, copii, mama si familia mea, pentru fratele meu bolnav de cancer. Domnul sa ne pazeasca pe toti sa ne calauzeasca pasii sa se indure de noi sa ne dea pace si liniste, sanatate, intelepciune, bunatate, pricepere, sa alunge neputinta, frica, sa ne despietreasca inimile, sa ne deschida ochii si urechile la toata familia sa ne dea credinta mare si mantuirea familiei. Mai sunt si alte cauze pe care Domnul le cunoaste, el sa lucreze sa ne dea rezolvare la toate. D-zeu sa-i rasplateasca pe cei care s-au rugat si inca se mai roaga pentru fratele meu Nelu,bolnav de cancer. Bunul D-zeu s-a indurat de el dar mai are nevoie de sustinere in rugaciune pentru ca urmeaza sa faca operatie de transplant de celule stem. Va multumesc din suflet. Domnul sa va binecuvanteze
Mariana Mă rog pentru această cauză

Problema de sanatate !

1 persoane s-au rugat
Va rog va rugati pentru mine ca un duh rau ma chinuie. Va multumesc.
Cauni A. Mă rog pentru această cauză

mantuirea unui om de 71 de ani fara picioare

4 persoane s-au rugat
Marin Cartan, caruia i s a taiat al doilea picior, este din Danesti Calarasi; cu jautorul Domnului l am dus la Dumbrava Tinca, la fr Viorel Pasca; un fr din Bucuresti l a dus 1300km dus/intors; numai Dumnezeu a vrut asta; din feb 2018 i am trimis pachete cu mancare, ca avea 350/luna.Cred ca numai Dumnezeu a vrut asa, sa ma foloseasca pe nevrednica de mine la 76 de ani sa ma duc la posta cu cate 10 kg si mai oboseama si carteam; apoi ma rugam si EL iar imi dadea putere aratandu mi ca trebuie sa ma duc.Mi ar fi fost mai usor sa trimit bani.Am tras concluzia ca il are Dumnezeu in planul Sau; acum e acolo la acel camin, de joi, dar nu vrea sa stea....Sa va rugati sa i dea Domnul mantuirea , sa lucreze la inima lui;rabdare sa se obisnuiasca acolo; casa ii cazuse; statea intro rulota, adusa de un tanar din Oradea..
Lazarescu Elisabeta Mă rog pentru această cauză

Sarcina oprita in evolutie.

6 persoane s-au rugat
Sa ma indrume Domnul ce sa fac. Din pacate s-a oprit de o saptamana sarcina in evolutie si nu stiu ce sa fac. Am obtinut-o greu si din pacate nu a fost bine.
Iulia Mă rog pentru această cauză

Apopierea familiei mele de Domnul

1 persoane s-au rugat
Domnul să facă o apropiere a familiei mele catre Biserica, care in ultimul timp au început să meargă tot mai rar la Adunare. Domnul să vă binecuvînteze
Crainic Teodor Mă rog pentru această cauză

CANCER

9 persoane s-au rugat
Pace. Draga biserica va rog sa va rugati pentru NELU, are cancer. Domnul sa se atinga de trupul lui sa-l curateasca sa-l intareasca, sa se atinga si de inima lui sa-i dea sanatate, intelepciune, credinta si mantuire. Domnul sa va binecuvanteze.
MARIA Mă rog pentru această cauză

Mântuire și biruință

0 persoane s-au rugat
Vă rog să mă susțineți în rugăciune pentru tatăl meu care nu este întors la credință ca Dumnezeu să îl mântuiască și să facă din el un om după voia Lui. De asemenea, rugați-vă și pentru mine ca Dumnezeu să mă ajute să mă încred cu toată inima în El și să pot birui orice îngrijorare. Vă mulțumesc!
Dana Mă rog pentru această cauză